すごく良い 7.6
クチコミ全20件の総評

最新のクチコミ

旅行タイプごとに表示
すごく良い



クチコミ20件
  • 施設の状態/清潔さ 7.9
  • 施設・設備 6.7
  • ロケーション 8.4
  • お部屋の快適さ 7.5
  • スタッフの対応 7.5
  • サービスに対する料金 7.4
  • お食事 6.6
並び替え

jens デンマーク
グループ
ダブルルーム
2012年11月 | 3泊滞在
god bekiggenhed og ok værelser.
ligger godt
Hotellet er sådan set OK. Personalet er direkte uvenlige og uhjælpsomme
◇投稿日 2012年11月19日◇

Vilma オーストリア
大きなお子様連れの家族旅行
ダブルルーム
2016年6月 | 2泊滞在
Empfehlenswert, gute Lage, nicht teuer
Das einzige unerfreuliche war, dass der Boden ziemlich dreckig war im Zimmer..
◇投稿日 2016年6月26日◇

Sebastian ノルウェー
カップル
ダブルルーム
2016年9月 | 2泊滞在
Bra
Bra
◇投稿日 2016年9月20日◇

Jostein ノルウェー
グループ
ダブルルーム
2015年3月 | 3泊滞在
Dårlig service i forbindelse med frokost
Beliggenheten.
Helt greit, et lite hotell, men stort sett et fint hotell opphold. Litt dårlig service i forbindelse med frokost, 2 av gruppen vår spurte om dei kunne få betale å spise frokost siste dagen, men vart møt med et NEI og ikke noe mer forklaring en da.
◇投稿日 2015年3月16日◇

Anja デンマーク
カップル
ダブルルーム
2012年10月 | 3泊滞在
Rigtigt fint til prisen - god beliggenhed
Beliggenhed, ældre hotel, men pænt og rent
Hotellet ligger super, midt mellem to gode restaurenter i Prenzlauerberg. Stømmen gik på vores værelse mens vi var der, så vi fik et ufrivilligt værelsesbytte, men servicen var i top hele vejen igennem.
◇投稿日 2012年10月11日◇

Coenraad オランダ
カップル
2009年8月 | 4泊滞在
Hotel Jurine Berlijn Mitte
Personeel is klantvriendelijk, hotel is goed bereikbaar
Kamers aan voorzijde zijn warm
Hotel Jurine is een goed hotel, met zeer klantvriendelijk personeel. We wilden verhuizen naar de achterkant van het hotel ivm de warmte. Dat was verder geen probleem. Aanrader!!
◇投稿日 2009年8月20日◇

Torsten スウェーデン
カップル
ダブルルーム
2015年9月 | 3泊滞在
Hej
Dörrmsttan
◇投稿日 2015年9月28日◇

Per-Åke スウェーデン
カップル
ダブルルーム
2015年12月 | 3泊滞在
Bör uppdateras
Läget
Mycket strul med vår voucher. Först en voucher där frukost ingick och som bekräftades av hotellet. Därefter besked om att mitt kreditkort inte kunde belastas? Gjorde en ny bokning till samma pris, fick voucher där det stod att frukost INTE ingick. Väl på hotellet lämnade jag fram den första vouchern, den hade de aldrig sett trots att de hade bekräftat att de fått den, och någon frukost var det inte tal om. Köpte frukost en gång för dyra pengar (13 euro). Vad gäller rummen var de i behov av städning och uppdatering: damm ovanpå teve och tavlor samt en heltäckningsmatta med fläckar av något slag. Möbleringen var av 70-talssnitt men fungerade bra eftersom vi enbart sov i rummet. Slutligen: Kommer aldrig mer boka något via Agoda!
◇投稿日 2015年12月29日◇

Lars スウェーデン
カップル
ダブルルーム
2014年3月 | 3泊滞在
Lugnt och skönt läge men nära till allt
Lugnt hotell
◇投稿日 2014年3月28日◇

Thomas スウェーデン
ひとり旅
シングルルーム
2012年12月 | 6泊滞在
Mycket bra område men små rum
Enkelt, rent, trevlig personal och wi-fi ingår
Hotellet är ett bra ställe att bo på för den som vill undersöka den "coola" delen av Berlin. Jag har ej ätit frukost på hotellet så jag kan ej kommentera maten där. För övrigt är det ett hotell som håller standard i renhet och funktionalitet. Personalen var trevliga och hjälpsamma om det var något. Hotellet ligger i ett område med många bra barer, caféer och restauranger. Det finns även en del shopping i olika unika butiker som rekommenderas att kolla i.
◇投稿日 2013年1月9日◇


1

2

3

1234

ご希望のロイヤルティプログラムを選んで今すぐスタート >>>