ホテル ペンション カスタニエンホフ (Hotel Pension Kastanienhof)

Kastanienallee 65, ミッテ, ベルリン, ドイツ 10119 >> マップで立地をチェック

非常に満足 8.4
クチコミ全18件の総評

最新のクチコミ

旅行タイプごとに表示
非常に満足



クチコミ18件
  • 施設の状態/清潔さ 9.1
  • 施設・設備 8.0
  • ロケーション 9.2
  • お部屋の快適さ 7.8
  • サービス 8.7
  • サービスに対する料金 8.1
  • お食事 7.2
並び替え

Morten デンマーク
グループ
ダブルルーム
2015年9月 | 1泊滞在
God beliggenhed
beliggenhed
◇投稿日 2015年9月21日◇

Hanne デンマーク
グループ
シングルルーム
2015年5月 | 3泊滞在
Kommer igen
beliggenhed, charmerende, roligt
Trygt og rart. Har nu boet her 3 gange og jeg vender helt sikkert tilbage til det lille og hyggelige hotel, som ligger i Berlins mest charmerende gade og dejligt tæt på offentlig transport. Lokalt og alligevel tæt på alt. Jeg er bare super godt tilfreds.
◇投稿日 2015年6月5日◇

Elizabeth デンマーク
大きなお子様連れの家族旅行
ダブルルーム
2014年10月 | 2泊滞在
Skøn bydel
Beliggenhed, rent og fin pris
Opholdet var meget fint. Det undrer dog mig, at personalet ved udtjekning ikke informere om at alt offentlig tog strejker, da det jo havde betydning for vores hjemrejse,
◇投稿日 2014年10月22日◇

Iben デンマーク
カップル
ダブルルーム
2013年4月 | 4泊滞在
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.
Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
◇投稿日 2013年4月25日◇

Veldman オランダ
カップル
ダブルルーム
2012年5月 | 3泊滞在
leuk familie hotel met goede service
goed eglegen tramhalte voor de deur
Gedurende hemelvaartsweekend genoten van goede service in dit familiehotel.
◇投稿日 2012年10月28日◇

Albin スウェーデン
ビジネス
ダブルルーム
2012年5月 | 1泊滞在
Trevligt litet hotell
Centralt i Prenzlauer berg
rent och snyggt hotell. vid min vistelse pågick ett bygge i grannhuset som störde lite. frukost ingick inte i mitt pris, men det finns många fik i området som serverar frukost. det finns ingen wifi på rummet.
◇投稿日 2012年8月29日◇

Viktor スウェーデン
カップル
ダブルルーム
2012年7月 | 3泊滞在
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden
Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
◇投稿日 2012年7月18日◇

Harri フィンランド
ビジネス
2012年10月 | 2泊滞在
Erinomainen sijainti
Ystävällinen palvelu, mukavalla alueella,
Kokouspaikka sijaitsi aivan hotellin vieressä, joten hotellin valintaan vaikutti nimenomaan sijainti. Hotelli pieni, mutta ihan toimiva ja hyvällä paikalla.
◇投稿日 2012年11月24日◇


1

2

3

1234

ご希望のロイヤルティプログラムを選んで今すぐスタート >>>